Rautajärven seudun kylät Oy


Rautajärven seudun kylät Oy on vuonna 2019 perustettu yhteiskunnallinen yritys. Osakeyhtiö perustettiin seudun elinvoimaisuuden säilyttämiseksi ja kehittämiseksi. Osakeyhtiötä pyöritetään taloudellisesti kestävällä tavalla seudun parasta ajatellen. Osakeyhtiöllä on yhtiökokouksen valitsema hallitus, jossa on viisi jäsentä. Hallituksen puheenjohtaja on Pauli Luhtajärvi.
Kaikki ovat tervetulleita osakeyhtiön toimintaan. Oy:llä on jatkuva osakeanti eli myynnissä on 50e arvoisia osakkeita. Mahdollinen osinko käytetään seudun hyväksi, sitä ei jaeta osakkaille.
Talkootyönä ja Luopioisten säästöpankkisäätiön avustuksilla on kunnostettu mm. vanhustentaloyhdistyksen rivitalosta muutama asunto. Osakeyhtiö ideoi ja toteutti Rautajärven torppakylähankkeen, joka oli EU:n maaseuturahaston Pirkan Helmen kautta 80% rahoittama LEADER-suunnitteluhanke. Hanke valittiin valtakunnalliseksi Leader kylähankkeeksi vuonna 2022. Parhaillaan on käynnissä hanke, joka etsii ratkaisua Rautajärven koulurakennusten saamiseksi yhteisöä palvelevaksi keskukseksi. Myös tämä ”Menetyksestä menestykseen Rautajärven koulu” on Pirkan Helmen avulla toteutettava EU:n LEADER-hanke.

Liity osakkaaksi yleishyödylliseen kylien kehittämisyhtiöömme

Jäseneksi voi liittyä yksityishenkilönä, yhdistyksenä tai yrityksenä. Osakkeen merkintää varten tarvitsemme nimesi, osoitteen, tiedon montako osaketta laitetaan pakettiin, sähköpostiosoitteen ja tai puhelinnumeron. Osakkuuden voi myös hankkia lahjaksi lahjansaajan luvalla ja tiedoilla. Osakkaaksi liittymisesta voi ilmoittaa puheenjohtaja Paulille pauli [dot] luhtajarvi [at] gmail [dot] com (pauli[dot]luhtajarvi[at]gmail[dot]com), soittamalla numeroon 0400130956 tai täyttämällä paperisen osakeannin ilmoituksen Kahvila EloTähkässä osoitteessa Rautajärventie 5.

Osoite

Rautajärvi
Suomi

Puhelin
0400130956
S-Posti
pauli.luhtajarvi [at] gmail.com